‘Kunst kleurt het leven’

Loekie Rijlaarsdam

Inmiddels ben ik al dertig jaar bezig met kunst en nog steeds krijg ik er geen genoeg van, het is echt mijn passie. De liefde voor kunst leerde ik van mijn in 1999 helaas overleden man: Thijs Rijlaarsdam. Samen hebben we Hoeve Rijlaarsdam uitgebouwd tot het internationaal bekende kunstcentrum dat het nu is. Ik ben een ondernemersdochter dus altijd bezig. Met het verkopen, bezichtigen, restaureren en taxeren van kunst. Kunsthandelaar zijn is fantastisch. Geen dag is hetzelfde, geen schilderij of beeld is hetzelfde, geen kunstenaar is hetzelfde en geen klant is hetzelfde. Maar ook organiseer ik graag evenementen op maat op deze prachtige locatie: van intieme trouwerijen tot grote bedrijfsfeesten. Ik houd ervan om verwachtingen te overtreffen en tot nu toe is – met dank aan ook de professionaliteit van mijn dochter – dat nog altijd gelukt.

Ik wil een laagdrempelige én gastvrije kunsthandel zijn. Of je nu een kijker of een koper bent, op Hoeve Rijlaarsdam ben je meer dan welkom om te genieten van inspirerende werken van gerenommeerde kunstenaars. Het motto van mijn man en mij was en blijft: ‘Zoals de zon de bloemen kleurt, zo kleurt de kunst het leven’

‘Heel klantvriendelijk duo’

Rozemarijn Rijlaarsdam

Sinds 2018 ben ik ook regelmatig in de weer met de kijkers en kopers op Hoeve Rijlaarsdam. Maar vooral ook met alle bijeenkomsten en activiteiten die hier plaats vinden, dat is echt mijn ding. Wij willen niet alleen kunst toegankelijk maken voor iedereen maar ook deze prachtige locatie. Dit weidse uitzicht, deze historische gebouwen: iedereen wordt daar toch gelukkig van? Door mijn jarenlange ervaring in de evenementenbranche beschik ik over de juiste netwerken en kan ik elk evenement tot een groot succes maken: of dat nu een zakelijk- of een privé karakter heeft en of dat nu voor tweehonderd mensen is of voor een heel klein groepje. Ik sluit me graag bij mijn moeder aan: ook ik houd ervan om verwachtingen te overtreffen. Samen zijn wij een ijzersterk maar vooral heel klantvriendelijk duo!

Adres

Nieuwveenseweg 59
2421 LB Nieuwkoop

Toegankelijkheid

Hoeve Rijlaarsdam is grotendeels rolstoelvriendelijk

Feest en meetings

Roos Rijlaarsdam: 06 58985963

Galerie & beeldentuin

Loekie Rijlaarsdam: 06 42576395

Openingstijden

Vrijdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 - 17:00
Zondag geopend van 13:00 - 17:00

Overige dagen zij wij ook gewoon open maar dan wel op afspraak.

 

 

Volg ons

U BENT VAN HARTE WELKOM OP HOEVE RIJLAARSDAM