Leve de vrijwilligers

De kunstgalerie Hoeve Rijlaarsdam maakt graag en dankbaar gebruik van vrijwilligers.

Loekie Rijlaarsdam:
“Daar zijn wij zo ontzettend blij mee. Het zijn allemaal hele fijne, gezellige en leuke mensen. Wij verheugen ons op de dagen dat zij ons komen helpen met het uitruimen of inrichten van exposities. In de loop der jaren hebben wij hun hulp, reacties en ideeën zeer gewaardeerd.

Zij zorgen ervoor dat wij bij de tijd blijven en niet in herhalingen vallen. Veel mensen hebben ons al geholpen, teveel om op te noemen. Sommige blijven door omstandigheden kort en sommige zijn er nog steeds voor ons. Onmisbaar voor ons en wij zijn ook supertrots op deze mensen, tenslotte doen wij het met z’n allen.

De prachtige exposities die wij gemaakt hebben kunnen niet zonder hen.
Margo van Kuppevelt, zij helpt mij al heel lang met het ontvangen van de bezoekers, geeft rondleidingen en dergelijke. Albert Zurburg, het creatieve brein, die onze – en zijn ideeën ook kan maken. Jos Koper, onze steun met inrichten en zijn onvermoeibare ideeën.

Paul en Nel van de Broek helpen met inrichten en bloemdecoraties. Piet Schaar helpt ons niet alleen met inrichten, maar ook met de tuin en organisatie. Jacqueliene van Kooten en Marjolein Driessen helpen met inrichten. Marjolein schildert bovendien vele sokkels. Een kunstgalerie vergt veel hand- en hoofdwerk. Zonder onze trouwe vrijwilligers is het niet te doen.

Vrijwilliger Margo: “Je hebt altijd leuke gesprekken met interessante mensen. Dus voor mij is het geen straf, om in een galerie te werken.”

Paul van de Broek

Paul van de Broek

Nel van de Broek (links) en Margo van Kuppevelt

Nel van de Broek (links) en Margo van Kuppevelt

Albert Zurburg

Albert Zurburg

Jos Koper

Jos Koper

Piet Schaar

Piet Schaar

Word ook vrijwilliger

Help ons met het realiseren van onze exposities of het onderhouden van de hoeve en beeldentuin. Interesse? Mail ons en wij nemen contact met je op.

Adres

Nieuwveenseweg 59
2421 LB Nieuwkoop

Toegankelijkheid

Hoeve Rijlaarsdam is grotendeels rolstoelvriendelijk

Feest en meetings

Roos Rijlaarsdam: 06 58985963

Galerie & beeldentuin

Loekie Rijlaarsdam: 06 42576395

Openingstijden

Vrijdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 - 17:00
Zondag geopend van 13:00 - 17:00

Overige dagen zij wij ook gewoon open maar dan wel op afspraak.

 

 

Volg ons

U BENT VAN HARTE WELKOM OP HOEVE RIJLAARSDAM