Vind de prachtigste schilderijen bij Hoeve Rijlaarsdam

Voor u als kunstliefhebber is de zoektocht naar dat prachtige nieuwe stuk nooit afgelopen. Haal daarom uw hart op bij galerie Hoeve Rijlaarsdam, waar u een ware schat aan beeldende kunst vindt. Zowel abstract als realistisch en in diverse stromingen. Dat maakt ons het ideale adres voor uw nieuwe schilderijen in Nieuwkoop. Kijk op uw gemakje rond, geniet van de omgeving en maak vervolgens rustig een keuze!.

Volop passie voor kunst

Wij van Hoeve Rijlaarsdam hebben een passie voor kunst. Al 25 jaar lang zijn wij vol enthousiasme actief in de kunsthandel, waarbij wij waardering hebben voor zowel abstracte kunst als realistisch werk, voor klassieke en moderne schilderijen. Wij leggen ons dan ook niet vast op één kunststroming. Voor iedere liefhebber is er dus wel wat wils te vinden. Neus rond in de grote collectie of kom eens een kijkje nemen bij een van de regelmatige solo-tentoonstellingen. Ook voor u hebben wij de prachtigste schilderijen in huis!

Een echte totaalbeleving

Op onze mooie locatie in Nieuwkoop, met terras aan de polder, kunt u bovendien urenlang met plezier vertoeven. Schilderijen kopen doet u immers niet impulsief. Bij ons heeft u volop tijd en ruimte om met een gerust gevoel uw keuze te maken.
Naast kunst kopen kunt u daarom door onze beeldentuin struinen en ontspannen een drankje drinken. Wij maken u graag wegwijs in de grote collectie realistische en abstracte schilderijen, zodat u de kunst van schilderijen kopen gauw onder de knie krijgt.

Een kunstwerk uitproberen?

Het is heel normaal dat u een van de mooie schilderijen eerst even thuis wilt zien voor u een definitieve aankoop doet. Thuis kunt u pas echt zien of het kunstwerk qua kleur, stijl en formaat bij u past. Grote schilderijen zijn namelijk een prachtige investering, maar moeten wel de ruimte hebben aan de muur. Tegelijkertijd kan een kleiner schilderij thuis aan de muur ineens heel anders ogen dan in een kunstgalerie. Dat is ook waarom wij schilderijen te koop hebben in allerlei formaten, zodat er altijd wel een mooi stuk bij zit dat straks aan uw wand kan prijken.

Voel u van harte welkom bij Hoeve Rijlaarsdam! U vindt ons aan de Nieuweveenseweg 59 in Nieuwkoop. Hebt u vragen over onze collecties of specifieke schilderijen? Dan kunt u bellen naar 085 – 0013 036 of ons een bericht sturen. Wij vertellen u met alle plezier meer.