Iemand moet het doen

Jan verschueren gebruikt zijn fantasie om van oud schroot prachtige werken te maken. Humor is een grote drijfveer van hem. De combinatie van het oude metaal en de handjes en kopjes van terra cotta maken dat hij zich enorm onderscheidt van andere metaal kunstenaars. Prijs: €1600,- De werken van Jan kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Round & Round

Jan verschueren gebruikt zijn fantasie om van oud schroot prachtige werken te maken. Humor is een grote drijfveer van hem. De combinatie van het oude metaal en de handjes en kopjes van terra cotta maken dat hij zich enorm onderscheidt van andere metaal kunstenaars. Prijs: €1500,- De werken van Jan kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Voortschrijdend inzicht

Jan verschueren gebruikt zijn fantasie om van oud schroot prachtige werken te maken. Humor is een grote drijfveer van hem. De combinatie van het oude metaal en de handjes en kopjes van terra cotta maken dat hij zich enorm onderscheidt van andere metaal kunstenaars. Prijs: €1800,- De werken van Jan kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.

Afslag

Jan verschueren gebruikt zijn fantasie om van oud schroot prachtige werken te maken. Humor is een grote drijfveer van hem. De combinatie van het oude metaal en de handjes en kopjes van terra cotta maken dat hij zich enorm onderscheidt van andere metaal kunstenaars. Dit beeld bestaat uit twee delen, de golfspeler & de vlag. Prijs: €1500,- De werken van Jan …

Steltloper

Jan verschueren gebruikt zijn fantasie om van oud schroot prachtige werken te maken. Humor is een grote drijfveer van hem. De combinatie van het oude metaal en de handjes en kopjes van terra cotta maken dat hij zich enorm onderscheidt van andere metaal kunstenaars. Prijs: €1400,- De werken van Jan kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden.