De mooiste beelden kopen bij Hoeve Rijlaarsdam

Al 25 jaar is Hoeve Rijlaarsdam dé galerie voor schilderijen en beelden in Nieuwkoop. Bij ons kunt u diverse sculpturen kopen, of u nu op zoek bent naar tuinbeelden of naar een mooi beeld voor binnen. Natuurlijk kunt u ook gewoon rustig rondstruinen in de beeldentuin en de sfeer proeven. Onze tentoonstellingen bestaan uit sculpturen van diverse gerenommeerde beeldhouwers. Zo vindt u bij ons een grote diversiteit aan objecten, van de grootste beelden tot heel kleine beeldjes.

Kunstparadijs in het groene hart

Als echte kunstliefhebbers en -handelaren hebben wij over de afgelopen 25 jaar een indrukwekkende collectie beelden opgebouwd. Daarbij richten we ons niet op een specifieke stroming. Kunst heeft voor iedereen immers weer een andere betekenis. Daarom vindt u bij ons sculpturen van allerlei soorten, afmetingen en materialen. Beelden kopen is bovendien zowel uit onze vaste collectie als uit wisselende tentoonstellingen mogelijk. Zo ontdekt u telkens weer iets nieuws!

Enkele van de kunstenaars wiens werk staat tentoongesteld in onze galerie zijn:

  • De vrije vogels van Jonneke Kodde
  • Het abstracte lijnenspel van Han Lammers
  • De sprookjesachtige figuren van Christien Dutoit
  • De lichamen van Mia van de Plasse

Genoeg om van te genieten dus. U kunt de kunstbeelden vóór het kopen een tijdje op ‘proef’ houden. Zo kunt u ervaren hoe de sculptuur staat in de ruimte of tuin, voordat u de aanschaf doet. Een sculptuur kopen, maar ook kleinere beeldjes kopen, doet u immers niet zomaar. Met een proefplaatsing weet u precies of het kunstwerk goed tot zijn recht komt in uw omgeving.

Uw betrokken kunstgids

Wij delen onze liefde voor kunst graag met u en maken u desgewenst wegwijs in onze collectie. Er is veel te zien, dus wij geven u met plezier wat achtergrondinformatie en misschien een richting. Prettig wanneer u al weet wat u zoekt! Is dit nog niet zo, dan kunt u natuurlijk ook op eigen houtje rondkijken. In de weelderige, sfeervolle beeldentuin kunt u úren doorbrengen. Struin kalmpjes rond om vervolgens heerlijk bij te komen op ons terras, met een drankje en prachtig uitzicht op de polder.

Kom gerust een kijkje nemen bij de kunstbeelden en beeldentuin van Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop. Hebt u vragen over onze beelden of de mogelijkheden voor proefplaatsing? Neem dan even contact op. Dat kan door te bellen naar tel. 085 – 0013 036 of door ons een bericht te sturen. Wij staan u graag te woord.